Ivana Herková Rôzne

Deň otvorených dverí Pedagogickej fakulty UK

Univerzita Komenského v Bratislave, Pedagogická fakulta (PdF UK) pripravuje pre záujemcov o štúdium na fakulte Deň otvorených dverí, ktorý sa uskutoční dňa 6.12.2011 v priestoroch historickej budovy Univerzity Komenského v Bratislave na Šafárikovo

V čase od 15.00 do 18.00 hod. budú na otázky pripravení odpovedať a študijné odbory fakulty prezentovať zástupcovia jednotlivých pracovísk.

Okrem informácií o predmetoch štúdia budú k dispozícii aj pracovníci študijného oddelenia, ktorých usmernenia ohľadom procesu podávania prihlášok, priebehu štúdia až po promócie môžu záujemcom pomôcť pri rozhodovaní sa pre štúdium.

Pre mimobratislavských záujemcov pripravila fakulta niekoľko noviniek. Okrem možnosti komunikovať o štúdiu so zástupcami katedier prostredníctvom sociálnej siete FACEBOOK na stránkach DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ PdF UK 2011/2012 sú to aj informácie na rôznych portáloch a stránkach.

PdF UK poskytuje študentom rôzne druhy a formy štúdia a neustále sa snaží zameraním svojich študijných programov mapovať požiadavky praxe.

Poobedňajšie aktivity Dňa otvorených dverí PdF UK, ktorý sa uskutoční dňa 6.12.2011, budú pokračovaním slávnostnej vedeckej rady a slávnostného aktu, ktorým sa zavŕšia oslavy 65. výročia založenia fakulty.

Bližšie informácie získate na: www.fedu.uniba.sk na podstránkach jednotlivých pracovísk fakulty a na https://www.facebook.com/…283971639786

/PR/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM