Ivana Herková Rôzne

Čo je nové vo svete IT

V 21. storočí asi ani neexistuje oblasť ľudskej činnosti, ktorú by necharakterizovalo aktívne využívanie informačných technológií.

Každý mesiac, týždeň, deň prinášajú spoločnosti na trh nové, kvalitnejšie a výkonnejšie produkty, o ktorých Vás informujeme prostredníctvom portálu www.it24.sk

Z aktuálnych inovácií spoločnosti Samsung vzišli tri novinky, nové inteligentné telefóny Wave 3, Wave M a Wave Y, ktoré zaujmú štýlovým dizajnom s mobilnou komunikačnou službou ChatON a pokročilými funkciami operačného systému Bada 2.0. Od októbra 2011 budú na Slovensku dostupné nové telefóny HTC TITAN a HTC Radar. Telefóny sú postavené na novej generácii mobilnej platformy Windovs Phone 7.5 s pôvodným kódovým označením Mango, ktorá poskytne používateľom vyše 500 nových funkcií. Spoločnosť Sony Ericsson rozšírila rad svojich produktov o nový model Xperia TM arc S s procesorom zdokonaleným na 1.4GHz, technológiou Sony 3D sweep panorama a prístupom k službám Sony Entertainment Network – „Music Unlimited“ a Video Unlimited“.

V plnom prúde je aj vývoj nového operačného systému Windows 8 od spoločnosti Microsoft, ktorý prinesie zmeny napríklad v prispôsobení vzhľadu operačného systému potrebám dotykového ovládania, rozšírenú hornú lištu pri správe súborov, zmenu v kopírovaní a triedení súborov, zmenu v prácu s ISO a VHD súbormi a podporu USB 3.0.

Detailnejšie informácie a mnoho iných noviniek sa dozviete na stránke www.it24.sk

Portál www.it24.sk, vaša pravidelná dávka čerstvých informácií zo sveta informačných technológií.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM