Soňa Vanovčanová Kultúra Správy

Čarovné FOTO z Budatínskeho parku: Bubble day s veľkým prírastkom návštevníkov!

Už po štvrtýkrát sa v Žiline uskutočnilo najväčšie bublinové podujatie organizované dobrovoľníkmi vo viacerých mestách Slovenska. Popoludnie patrilo nielen deťom, ale aj večne mladým dospelým.

Ilustračný obrázok k článku Čarovné FOTO z Budatínskeho parku: Bubble day s veľkým prírastkom návštevníkov!
Foto: Daniel Stehlík / Zdroj: Cvak.sk/fb.com/cvakslovensko

Na organizácii tohto ročníka festivalu Bubble day 2017 sa podieľalo občianske združenie Pomáhame druhým spolu so Žilinským mládežníckym parlamentom. Ruku k dielu priložilo i občianske združenie Žilina v pohybe. Vekový priemer dobrovoľníkov je podľa spoluorganizátorky Michaely Knoškovej v priemere 17 rokov.

Počas piatkového popoludnia (25. august) bol v areáli Budatínskeho parku pripravený bohatý program pre deti i dospelých. Najmenší návštevníci mali najväčšiu radosť zo skákacieho hradu a prístroja na výrobu bubliniek, ktoré deti s nadšením naháňali a chytali. Tento rok prialo nielen počasie, ale aj priestor, v ktorom podľa organizátorov z občianskeho druženia Pomáhame ľuďom, vládla vynikajúca atmosféra.

„Všetky aktivity, súťaže, či už futbalový turnaj alebo preťahovanie lanom sa uskutočnili na trávniku, ľudia si pochvaľovali priestory parku. Na plánované pódiové aktivity a súťaže veľmi nezostal priestor, keďže návštevníci boli roztrúsení po trávnatej ploche a nesústredili sa okolo pódia ako po minulé roky, keď sa Bubble day konal na Mariánskom námestí“, dodala Michaela Knošková.

O úspechu a výbornom nápade umiestniť tento ročník Dňa bublín do exteriéru vynoveného Budatínskeho parku svedčí takmer dvojnásobná návštevnosť tohto ročníka festivalu dobrej nálady, nadšenia a úsmevu.

Či sa môžeme tešiť na ďalší ročník? Určite áno! Predpokladaný termín toho nasledujúceho je podľa Michaely Knoškovej sobota 25. august 2018. Ak sa všetko vydarí, tak opäť v priestoroch Budatínskeho parku.

Bubble day 2017: Pozrite si kúzelné fotky z parku
16
Galéria
Foto: Daniel Stehlík / Zdroj: Cvak.sk/fb.com/cvakslovensko
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM