Jozef Legéň Rôzne

Burza hokejovej výstroje na zimáku: Predaj, kúp, či vymeň!

Aj keď leto ešte len začína, u každého aktívneho fanúšika hokeja, by sa dala nájsť nejaká hokejová časť výstroja. Preto MsHK DOXXbet organizuje hokejovú burzu, dňa 19. Júna od 17:00 do 19:00, v hlavnej hale zimného štadióna.

Ilustračný obrázok k článku Burza hokejovej výstroje na zimáku: Predaj, kúp, či vymeň!
Foto: Jaroslav Dodok

Máte doma použitú, alebo zánovnú hokejovú výstroj po vašom dieťati, ktorú už nebude nosiť? Potrebujete pre svoju ratolesť výstroj väčších rozmerov? Chcete vášho syna, alebo dcéru prihlásiť na hokej, ale nechcete investovať zbytočne veľa peňazí? Hrávate hokej len rekreačne a máte záujem o hokejovú výstroj? Práve pre vás tu máme výbornú príležitosť…

Hokejový klub MsHK DOXXbet Žilina organizuje v stredu, 19. júna 2013 od 17.00 – 19.00 hod. burzu hokejovej výstroje, ktorá sa uskutoční na hlavnej hale zimného štadióna pod Dubňom. Ak chcete predať, kúpiť, alebo vymeniť akúkoľvek časť hokejovej výstroje, príďte do DOXXbet arény a staňte sa súčasťou burzy. Od hokejok až po korčule. To všetko môžte priniesť a speňažiť, poprípade vymeniť. Určite sa nájdu medzi rodičmi, hráčmi, alebo amatérskymi hokejistami takí, ktorí majú doma staršiu, či nepoužívanú hokejovú výstroj. Nenechajte ju odpočívať doma v skrini a prineste ju na žilinský zimák. Vaši nasledovníci to môžu oceniť.

zdroj: zilina.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM