Správy

Bombový poplach v Žiline aj susedská slávnosť: Pozrite si najklikanejšie články celého týždňa

Uplynulý týždeň bol v našom meste na udalosti bohatý. My sme vybrali 5 najklikanejších článkov týždňa. Aha, čo v našom meste najviac zarezonovalo.

Ilustračný obrázok k článku Bombový poplach v Žiline aj susedská slávnosť: Pozrite si najklikanejšie články celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Bomba na súde

O prácu sa policajtom aj pyrotechnikovi postaral anonym, ktorý oznámil, že v budove žilinského súdu sa nachádza bomba. Keďže nespresnil o ktorý súd sa jedná, polícia prehľadala oba – krajský aj okresný. Článok sme priniesli vo štvrtok.

Čítajte tu: Rozruch v Žiline: Zásah policajtov a aj pyrotechnika

Prezentačné video nášho mesta

Veľkej čitateľskej odozve sa tešil aj článok o novom prezentačnom videu nášho mesta Žilina v pohybe. Je zložené z viac ako päťtisíc fotografií a v priebehu 90 sekúnd nás prevedie zaujímavými miestami a podujatiami v našom meste. V priebehu štyroch ročných období. Jeho výroba trvala dvojici autorov pol roka.

Čítajte tu: Žilina má konečne unikátne VIDEO, ktoré chce ukázať svetu: Pohľady vám budú známe, ale toto by ste nečakali!

Susedia sa radovali

Informovali sme vás aj o víkendovom poduajtí v Žiline s názvom Susedská slávnosť. Netradičné podujatie, tretie v poradí, si za cieľ kladie primäť ľudí vyjsť do ulíc, vytvárať spoločné aktivity a zároveň vytvárať prívetivejšie okolie svojich domov.

Čítajte tu: Super nápad, ako v Žiline primäť ľudí vyjsť do ulíc: Zažite piknikovanie a aj Kukovu roletu!

Ktorú obec navštíviť

Priniesli sme vám aj päť tipov dedín, ktoré sa podľa nás oplatí navštíviť. Sú to obce okolo nášho mesta, ktoré skrývajú všakovaké známe i menej známe zaujímavosti, ktoré sa rozhodne oplatí vidieť na vlastné oči.

Čítajte tu: Keď sa merať cestu rozhodne oplatí: 5 dedín pri Žiline, do ktorých by ste mali zavítať

Cyklotrasy v Žiline a okolí

Zaujal vás aj prehľad cyklotrás v Žiline a okolí. Keďže sa len nedávno aj v Žiline konal Európsky týždeň mobility, celosvetová kampaň, ktorá si za cieľ kladie i podporu cyklodopravy, zaujímalo nás, koľko cyklotrás v našom okolí máme, kde všade vedú a čo cyklistom ponúkajú.

Čítajte tu: Neviete kam vyraziť na bicykli? PREHĽAD cyklotrás v Žiline a okolí

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM