Iveta Hrabovská Krimi

Boj o Ligu majstrov: Zákaz alkoholu, polícia v pozore!

Počas dnešného futbalového stretnutia medzi mužstvami MŠK Žilina a Ironi Kiryat Shmona FC si policajti vo veľkom posvietia na výtržníkov, a to nielen v okolí futbalového štadióna ale aj v meste.

„Nasadených bude množstvo policajtov, techniky a prostriedkov za účelom ochrany života, zdravia, majetku, verejného poriadku, zamedzeniu výtržností a diváckeho násilia,“ informoval Radko Moravčík, hovorca KR PZ v Žiline.

Zákaz predaja alkoholu[/size][/co­lor]

Polícia taktiež požiadala Mesto Žilina, aby v súvislosti s konaním tohto futbalového zápasu vydalo zákaz predaja, podávania alebo požívania alkoholických nápojov na futbalovom štadióne.

Akcia aj na cestách[/size][/co­lor]

Policajti budú dohliadať aj na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Svoju pozornosť zamerajú najmä na okolie futbalového štadióna, kde budú riadiť a usmerňovať cestnú premávku.

[blockquote]Polícia žiada futbalových fanúšikov, ako aj širokú verejnosť o trpezlivosť a dôsledné rešpektovanie jej pokynov.[/bloc­kquote]

Foto: webnoviny

Akcia policajtov na sídlisku: Chytili vykrádačov áut pri čine! [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.138576_Ak­cia-policajtov-na-sidlisku:-Chytili-vykradacov-aut-pri-cine!]TU[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM