Barbara Dallosová Krimi

Bizarná nehoda v centre Žiliny: Vodič (33) najprv nabúral do stĺpu, potom urobil niečo nepochopiteľné, FOTO

Dopravná nehoda v Žilina, nad ktorou krútia hlavou aj policajti. Čítajte, čo sa dialo v centre mesta s mercedesom, v ktorom sedel vodič (33) a mladá spolujazdkyňa (18).

Ilustračný obrázok k článku Bizarná nehoda v centre Žiliny: Vodič (33) najprv nabúral do stĺpu, potom urobil niečo nepochopiteľné, FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

O dopravnej nehode, ku ktorej došlo v Žiline (14.5.) na Ulici vysokoškolákov v smere od centra na sídlisko Vlčince, informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová. Ako opísala hovorkyňa, vodič (33) mercedesu neprispôsobil rýchlosť svojim schopnostiam, stavu cesty a okolnostiam a pri prechádzaní kruhového objazdu pri mestskej plavárni narazil do stĺpu verejného osvetlenia.

V aute zostalo šokované dievča

,,Po dopravnej nehode zranený vodič z miesta odišiel na neznáme miesto. Po príchode polície sa vo vozidle nachádzala šokovaná 18-ročná spolujazdkyňa," vysvetľuje hovorkyňa.

Na miesto bol podľa policajnej správy privolaný kriminalistický technik, ktorý auto obhliadol a okrem krvi našiel aj úlomok kosti zapichnutej uprostred prístrojovej dosky.

,,Nakoľko vzniklo dôvodné podozrenie, že úlomok ľudskej kosti o dĺžke asi 6 cm môže patriť zranenému vodičovi, kriminalistický technik vykonal jej predbežnú analýzu a vyrozumel dopravného policajta. Ten cestou operačného dôstojníka požiadal o vyslanie policajného psovoda a ďalších policajných hliadok a rozbehlo sa pátranie po zranenom vodičovi, ktorého rozsah zranení nebol policajtom známy," objasňuje Balogová s tým, že polícia okamžite rozbehla dôkladné pátranie po zranenom mužovi.

Úlomok kosti vodičovi implantovali

Ako pokračovala, zraneného vodiča našla policajná hliadka Obvodného oddelenia PZ Žilina – východ na ulici Bôrická cesta pri vstupe do garáží obytného komplexu.

,,Po príchode bol muž pri vedomí a sťažoval sa na zranenú ruku a nohu. Ihneď mu bola privolaná RZP. Do nemocnice napokon putoval aj zaistený úlomok kosti, ktorý lekári mladému vodičovi napokon aj implantovali. U vodiča bol nariadený aj odber krvi na zistenie prítomnosti návykových látok," dodala hovorkyňa s tým, že okolnosti dopravnej nehody naďalej vyšetruje polícia v Žiline.

FOTO z miesta nehody, nad ktorou krútia hlavami i policati
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM