Michal Demjanovič Rôzne

ANKETA: Čo sa najviac páči návštevníkom žilinského kúpaliska?

Využili sme dnešný teplý deň a vybrali sa na Žilinské kúpalisko. Tam sme sa vás pýtali čo sa vám najviac páči na miestnom kúpalisku. Odpovede boli rôzne.

Ilustračný obrázok k článku ANKETA: Čo sa najviac páči návštevníkom žilinského kúpaliska?
Zdroj: Dnes24.sk

Návštevníkov Žilinského kúpaliska sme sa pýtali otázku: „Čo sa vám na Žilinskom kúpalisku najviac páči?" Ich odpovede boli rôzne.

Študenti ocenili hlavne atrakcie a tiež cenu vstupného. „najviac sa mi tu páči tobogan", prezradil Denis (13) pritom ako vyčkával v dlhom rade ľudí čakajúcich pred toboganom. „Oproti ostatným kúpaliskám je tu vstupné za prijateľnú cenu,„ povedal Lukáš (16) s úsmevom. Študent vysokej školy Pavol (23) vyzdvihol aj polohu kúpaliska. „Na našom kúpalisku sa mi najviac páči lacné vstupné, studené pivo a tiež lokalita kúpaliska a teda, že nie je úplne od ruky.“

Niektorí ľudia nehodnotili ani tak kúpalisko samotné ale ľudí, ktorý sa ňom nachádzajú alebo s ktorými prišli. „To ako sa mi páči závisí od toho s kým tu som, vtedy mi ani tak nezáleží na tom aké je vybavenie kúpaliska. Užívam si hlavne chvíle s mojimi priateľmi, vtedy to je najlepšie. No páči sa mi, že tu je nižšia teplota vody,„ uviedla vo svojej odpovedi Erika (15). „Pohodová hudba, dobrá ponuka nápojov, no najmä pekné babenky!“Lukáš (25) nezamestnaný.

U starších bodovala ponuka nápojov, najmä dobrá káva a čapované pivo. „Páči sa mi, že tu je možnosť posedieť si pri dobrej káve, ktorá mi veľmi chutí,„ uviedla Monika (44), ktorá pracuje ako vychovávateľka. V podobnom duchu sa vyjadril aj František (34), ktorý pracuje ako softvérový vývojar: „Čapujú tu dobre pivo!“

Čítajte tiež:

Žilinské kúpalisko stále otvorené: Ako zatiaľ hodnotia letnú sezónu?

Podujatie plné bublín opäť v Žiline: Program pre mladších i starších

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM