Soňa Vanovčanová Kultúra Rôzne Správy

Aktuálne z Mariánskeho námestia: Mesto už žije vianočnými trhmi, FOTO a VIDEO

Na Mariánskom námestí je živo, i keď oficiálne otvorenie trhov sa uskutoční až o devätnástej hodine. Čo všetko pre vás predajcovia pripravili? Pozrite si čerstvé FOTO.

Ilustračný obrázok k článku Aktuálne z Mariánskeho námestia: Mesto už žije vianočnými trhmi, FOTO a VIDEO
25
Galéria
Foto: Soňa Vanovčanová

Piatkový podvečer vylákal do ulíc nielen mládež, ale aj rodiny. Adventné trhy budú o chvíľu oficiálne otvorené a už dnes na všetkých čaká ich tohtoročná novinka v podobe kultúrneho programu. Žilinčanov príde okrem primátora mesta privítať aj Grand Buffet – Peter Lipa ml. Project s hudobným programom.

Atmosféra všehochuti je zaujímavá, komerčná i sviatočná. Okrem tradičného punču je pre šoférov pripravený aj punč šoférsky, pre nešoférov aj extra silný turbo punč. Gurmáni si môžu vychutnať aj punče rôznych príchutí a svoj smäd uhasia tiež milovníci medoviny a ovocných vín. Žalúdok vám v prípade hladu zaplnia rôzne špeciality mäsové i nemäsové.

Ak chcete potešiť svojich blízkych, tak predvianočné trhy pripravili zaujímavú ponuku, kde možno vyberiete darčeky pre svojich blízkych. Okrem keramiky či medových výrobkov sú v predaji napríklad aj na Slovensku vyrobené vianočné ozdoby.

K atmosfére adventných trhov neodmysliteľne patrí vyrezávaný betlehem a pre deti je opäť pripravené klzisko a požičovňa korčúľ.

Video z Vianočných trhov na Mariánskom námestí
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM