Adela Fruckova Kultúra

Ako stráviť posledný aprílový týždeň? Program ako vyšitý pre Žilinčanov

Už viete, kde budete tráviť svoj čas po škole či práci? Ak nie, v Žiline je pre vás pripravených aj v posledný aprílový týždeň kopec rôznorodých akcií. Prinášame vám prehľad tých najzaujímavejších.

Ilustračný obrázok k článku Ako stráviť posledný aprílový týždeň? Program ako vyšitý pre Žilinčanov
Zdroj: VLN

KineDok v Kolečku

25.4. o 19:00, Klub Kolečko

Zažite filmový pondelok v Kolečku. Steluța Duță je 32 ročná niekoľkonásobná európska a svetová šampiónka v boxe. Rodičia ju opustili hneď po narodení, a preto sa jej detstvo spája s pouličným násilím či týraním v sirotinci v čase vlády Ceaușescua.

Jedinečný koncert BANJO BAND v pôvodnom zložení

27.4. o 19:00, Dom odborov

Jedinečný koncert na Slovensku. 50. rokov BANJO BANDu Ivana Mládka s pôvodnou zostavou. Už 27. apríla 2016 o 19:00 v Dome Odborov Žilina hudobno zábavná show BANJO BANDU. Môžete sa tešiť na Ivana Mládka, Milana Pitkina, Lenku Plačkovú, Kalamity Jane, Jana Mrázeka, Václava Deťinu, Libunu, Zdenka Kalhousa, Víteslava Mareka aSvatobora Macáka

MAĽUJ #PODLASEBA/ SANDANUS

28.4. o 18:00, Emócia café bar

Príďte si vychutnať jedinečný umelecký event v Žiline. EMÓCIA a Excelent opäť rozbieha obľúbený projekt MAĽUJ #PODLASEBA. 5 rôznych umelcov a 5 dátumov. Akcie budú prebiehať hlavne cez týždeň a to zväčša štvrtky. Okrem zadaného formátu 100 × 100 cm, budú mať umelci voľnú ruku nielen pri námete, ale i pri technike a farebnej škále. Ak by tvorivá chvíľka prišla aj na Vás, netreba váhať. Voľná plocha, na ktorej sa budete môcť realizovať, bude prichystaná aj pre Vás. :)

James Cole live v Žiline. Support: Fobia Kid,DymerSurovec, Galaxia Y.

29.4. o 23:00, Klub Kolečko

Česká hiphopová legenda v Žiline vďaka Klubu Kolečko. Nenechajte si ho ujsť- James Cole, česká hiphoová chuťovkau nás už tento piatok!!!

Konflikt – Poldecák Tour – Žilina

30.4. o 20:00, Klub Kolečko

Opať sa potešia hlavne zarytí punkáči. Ste jedným z nich? Potom neváhajte a zamierte do sobotného Klubu Kolečko. „Poldecák tour“ je názov jarného turné legendárnej kapely Konflikt, ktorá je zárukou kvalitnej punk-rockovej zábavy. Kapela tradične odohrá tie najväčšie hity za svoju 26 ročnú existenciu. Koncertnú atmosféru navodí nová mladá žilinská kapela Sedembolestný panic Mário, ktorá bude predskokanom každého jedného koncertu.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM